Fra Android 10 (Q) og nyere skal der en ekstra tilladelse til for at apps kan auto-starte fra baggrunden, når en Bluetooth-enhed forbindes.

Derfor har vi brug for at få en ekstra tilladelse fra dig, som hedder "Tillad visning over andre apps".

Hvis auto-start ikke virker, og du bruger Android 10 eller nyere, så skal du i app'en gå ind i Indstillinger -> Forbind til enhed -> App auto start, og slå Auto start til igen. Derefter vil du blive ledt ind på en side, hvor du skal give tilladelse til at Hopper kan starte i baggrunden. Hvis du ikke kommer ind på nogen side, og auto start bare slås til når du trykker, så har du givet tilladelsen før, og du behøver ikke gøre mere.