Appen vil automatisk være indstillet til det sprog, som din telefon er indstillet til. Hvis din telefons sprog ikke er understøttet i appen, vil appen blive vist på engelsk.

Du kan også selv vælge sprog uafhængig af din telefons indstillinger. Hvis du eksempelvis har din telefon på Dansk, men ønsker appen på Svensk, så kan du under "App sprog" i menuen vælge imellem de understøttede sprog i appen.

Appen understøtter pt følgende sprog:

• Dansk
  • Engelsk
  • Svensk
  • Norsk
  • Finsk
  • Tysk
  • Polsk

På Android telefoner skal du huske at installere sproget i telefonens indstillinger før du kan se det i appen.