Jeg har aldrig forbundet til min trafikalarm før

1. Åbn menuen via menu-ikonet på overblikskortet.
  2. Vælg "Bluetooth" i menuen.
  3. Se din enhed i listen "Tilføj ny enhed" på Bluetooth-siden og tilføj den til "Mine enheder" ved at klikke på den.
  4. Du vil nu gennemgå et opsætningsflow for dit device. Efter gennemførelse af dette, vil din trafikalarm fremgå af listen "My devices"
  5. Fremover vil din telefon automatisk oprette forbindelse til din trafikalarm, når den er indenfor rækkevidde.

Jeg har tilføjet min trafikalarm til listen "Mine enheder", men jeg kan ikke forbinde til den

1. Åbn menuen via menu-ikonet på overblikskortet.
  2. Vælg "Bluetooth" i menuen.
  3. Klik på din trafikalarm i listen "Mine enheder"
  4. Hvis du får en fejlbesked omkring mislykket forbindelse her, kan du forsøge følgende muligheder:
    1. Sørg for at du er i nærheden af din trafikalarm. Er din trafikalarm allerede monteret i bilen, skal du altså sidde i bilen og forbinde til din trafikalarm.
    2. Sørg for at bluetooth er tændt på din telefon og forsøg at forbinde igen.
    3. Klik en enkelt gang på trafikalarmens knap og afvent et bip. Dette genstarter kommunikation mellem din trafikalarm og din telefon. Forsøg nu igen at forbinde til din trafiklarm.

Hvis ingen af ovenstående løsninger fungerer, er du velkommen til at kontakte os direkte via feedback-knappen i appens menu.