Første gang du forbinder til din Hopper Trafikalarm, skal du gøre det manuelt. Se her.

Ved at slå "Auto start" til for din Hopper Trafikalarm, kan den automatisk starte op, hver gang du sætter dig ud i din bil for at køre med Hopper.

Auto start fungerer forskelligt alt efter om du har en iOS eller en Android telefon:

Android

1. Åbn Hopper Trafik app
  2. Gå til menupunktet "Bluetooth"
  3. Klik på "Auto start" menupunktet
  4. Her kan du slå "Auto start" til/fra, samt "Auto stop" til/fra
  5. For at "Auto start" kan fungere, skal du koble "Auto start" til en af din telefons parrede bluetooth enheder. Disse vil fremgå af listen nedenunder.
  6. I listen kan du eksempelvis vælge din bil, hvilket i praksis betyder at din app automatisk vil starte op, næste gang din telefon forbinder til din bil via bluetooth. Hvis ikke du kan se din bil, skal du først parre din telefon og din bil via bluetooth på din telefon.

Hvis du har slået "Auto start" til, vil din app automatisk starte op, når du er i nærheden af de bluetooth enheder, du selv har valgt i listen eksempelvis din bil (se punkt 5 og 6). Det vil sige at du ikke længere er nødsaget til at åbne Hopper appen, hver gang, du skal ud og køre. Det klarer appen for dig. Slår du også "Auto stop" til, vil appen automatisk lukke ned igen, når du eksempelvis forlader din bil.

iOS/iPhone

For at kunne Auto starte, skal du opdatere din Hopper Trafikalarm til den nyeste firmware. Det gør du ved at gøre følgende:

• Sørg for at du er forbundet til din Hopper trafikalarm, har internetadgang samt har bluetooth slået til på din telefon
  • Åbn Hopper Trafik app
  • Gå til menupunktet "Bluetooth"
  • Under listen "Mine enheder", vil der nu fremgå en "opdater" knap ud for den Trafikalarm, som du er forbundet til. Bemærk at hvis ikke der fremgår en "opdater" knap ud for denne, er enheden allerede opdateret med seneste firmware (OBS! Firmware opdatering kan kun foretages på en Hopper enhed)
  • Klik på "opdater" knappen og følg instrukserne for opdateringen

Efter endt opdatering, vil din iPhone nu automatisk aktivere din Hopper trafikalarm, når du kommer i nærheden af den. Det vil sige at du ikke længere er nødsaget til at åbne Hopper appen, hver gang du skal ud og køre for at få advarsler om fartkontrol. Vær opmærksom på at Auto start, kun auto starter din Trafikalarm og altså ikke Hopper trafik app. Det betyder, at hvis du ønsker at bruge Hopper trafik appens andre features så som navigation og hastighedsgrænser, skal du åbne appen på sædvanligvis.

OBS! Sørg for at give Hopper Trafik app tilladelse til lokalitet. Sådan gør du:

1. Gå til iPhone indstillinger
  2. I bunden af listen finder du alle dine installerede apps. Herunder også Hopper. Vælg Hopper.
  3. Her skal du sørge for at "Lokation" er sat til "Altid"