Hopper har det mest effektive netværk af indmeldte fotofælder. Foruden Hoppers egne brugere stammer indmeldingerne fra brugerne af de øvrige trafikalarmer på markedet: Saphe, Ooono, Beam m.fl., som Hopper kan integrere med.

Indmeld og bekræft fartkontroller for at styrke netværket og undgå fartbøder.

Du indmelder/bekræfter en fartkontrol ved et enkelt klik på din trafikalarm eller via indmeldingsknap i appen.

En afkræftelse af en fartkontrol sker automatisk, hvis ikke du klikker og bekræfter ved forbikørsel.