Du kan anvende Hopper trafik-app sammen med alle markedets trafikalarmer fx. Hopper, Saphe, Ooono og Beam.

Første gang

Du behøver kun at forbinde manuelt en gang pr. trafikalarm.

1. Tænd bluetooth på din telefon. Bemærk: Hopper vil ikke fremgå af bluetooth-oversigten.

2. Åbn Hopper appen og opret dig som bruger.

3. Du vil se en popup som guider dig til at forbinde din trafikalarm manuelt ved at vælge "Forbind".

4. Du kan også selv navigere til siden hvor enheden kan forbindes manuelt:
    a. Åben menuen via menu-ikonet på overbliks kortet.
    b. Vælg "Bluetooth" i menuen.
    c. Se din enhed i "Tilføj ny enhed" på Bluetooth siden og tilføj den til "Mine enheder".
    d. Nu vil din trafikalarm selv forbinde, når den er indenfor rækkevidde. Se "Når trafikalarm er tilføjet til Mine Enheder".

Når trafikalarm er tilføjet til Mine Enheder

1. Tænd bluetooth på din telefon. Bemærk: Hopper vil ikke fremgå af bluetooth-oversigten.

2. Åbn Hopper appen.

3. Tænd for din Hopper trafikalarm ved at holde knappen inde i 3 sekunder. Hopper trafikalarm vil bippe når den er tændt.

4. Du vil få besked i appen ved succesfuld forbindelse mellem app og trafikalarm.